Vi har valgt å kalle seminaret Moving On, da vi alle har vært i en svært spesiell periode som vi nå så smått begynner å legge bak oss, og gjør oss klare til å tenke fremover. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Vi arrangerer derfor seminaret Moving On, som ett lite bidrag i dugnadsarbeidet for norsk næringsliv.

  • Sted: Gabelshus, Gabelsgate 16, Oslo
  • Tid: Tirsdag 16. juni 2020 fra kl 12:30 - 16:00 
  • Seminaret er gratis.

På grunn av restriksjoner mht antall plasser, så vil det være første mann til mølla prinsippet som gjelder.  Vi og hotellet garanterer for at alle anbefalinger, restriksjoner og forhåndsregler blir ivaretatt med hensyn til Korona situasjonen.

Tove Giske, Adm dir BAHS Kapital


12:30 - 12:45 Tove Giske, Adm dir BAHS Kapital     

Velkommen til Moving On.
Endelig har jeg anledning til å ønske dere alle velkommen til Moving On seminaret, etter mer enn 2 måneder på hjemmekontor. 

Jeg er glad for, gjennom Moving On seminaret, å bidra til at en hardt rammet seminarnæring nå kommer i gang igjen.

Jeg gleder meg veldig til å se og møte dere igjen!

Jan Ludvig Andreassen, Sjeføkonom Eika


12:45- 13:45 Jan Ludvig Andreassen, Sjeføkonom Eika 

Japanske lærdommer for norske økonomer.
Andreassen er sjeføkonom i Eika Gruppen med hovedansvar for overvåking av makroøkonomi i inn-og utland.  De siste 20 år har han jobbet med makroøkonomiske analyser i blant annet DnB, Alfred Berg og Norges Bank.

Korona pandemien har skapt store økonomiske utfordringer både på kort og lang sikt her hjemme og globalt.  Hans foredrag vil nettopp handle om dette, i tillegg til andre faktorer som skaper både optimisme og frykt.

Ørnulv Bjercke, Jurist BAHS Kapital


14:00 - 14:45 Ørnulv Bjercke, Jurist BAHS Kapital

Ny inkassoforskrift og forslag til endring i lovverket.
Bjercke har jobbet med innfordring og inkasso siden 1985.  Han har blant annet jobbet hos Namsmann og som innfordringsleder i Sandefjord kommune.  I 2002 var han medgründer i Moneto Kapital som senere ble kjøpt opp av Sergel (TeliaSonera).  Ørnulv er også medgründer i BAHS Kapital.  

På seminaret vil han gi sine betraktninger rundt endringene som nå fremlegges for inkassobransjen, og hvordan disse vil påvirke både bransjen og næringslivet generelt. 

Anne Grethe Solberg, Sosiolog


15:00 - 16:00 Anne Grethe Solberg, Sosiolog (Ph.D)  

TA REGIEN!
Solberg er en anerkjent lederutvikler, inspirator, forfatter og foredragsholder. I 2006 ble hun skutt av sin mann, og har derfor en invaliditetsgrad på 70,5 %. Likevel presterer hun mer både fysisk og psykisk enn de fleste!

Hun vil holde et inspirerende foredrag om hvordan man tar regi i eget liv i en krisesituasjon.

Fyll inn skjemaet under og meld deg på i dag!

Jeg er ikke en robot.