Inkasso

Bedrifter i Norge taper betydelige beløp hvert år som følge av kunder med svekket betalingsevne eller manglende betalingsmoral.  For å minimere risikoen for tap er det derfor viktig å ha en inkassoleverandør som aktivt følger dine krav gjennom hele prosessen fram til pengene er på konto.

BAHS Kapital sin inkassotjeneste bygger på mange års erfaring fra inndrivelse og behandling av ulike inkassokrav.  Alle krav er unike og krever derfor ulike tiltak gjennom inkassoprosessen.  Vi tilrettelegger derfor prosesser basert på hva som er best for nettopp dine krav.
For å sikre en optimal løsning og høy løsningsgrad, legger vi opp til en aktiv og effektiv prosess med utstrakt bruk av teknologi og personlig tilnærming. I tillegg vil aktiv bruk av rettsapparatet anvendes der dette er mest formålstjenelig.
For oss er det viktig at dine kunder er fornøyd med vår håndtering av inkassokravet.  Derfor vil du som kunde av BAHS Kapital få tildelt en fast kundebehandler som arbeider med dine saker.  Vi ønsker å være siste ledd i din kundeservice, og da må din faste kundebehandler hos BAHS Kapital kjenne til og forstå både hva og hvordan dine produkter/tjenester blir solgt.  Dette gir deg en sikkerhet for at nettopp dine krav blir prioritert.
Vi arbeider for at du skal få betalt så raskt som mulig gjennom en fleksibel og effektiv inkassoprosess, samtidig som dine kunder fortsetter sitt kundeforhold i din bedrift.


Vi har tre klare mål i vår leveranse av inkassotjenester:
• Høy løsningsgrad på kort tid
• Kundene fortsetter sitt kundeforhold hos deg
• Du er svært tilfreds med arbeidet vi gjør
 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

NettKontor

 Er du kunde hos BAHS Kapital

DinSide

Har du fått ett brev fra oss.

Logo
BAHS Kapital AS

Framnesveien 3A,

Postboks 1700 Kilen

N-3206 Sandefjord
 
+47 33 48 62 00
post@bahs.no