Etter fem års drift har BAHS Kapital etablert seg som en solid utfordrer i bransjen. Selskapet har i dag 23 ansatte og omsatte i 2019 for 25,5 millioner med et driftsresultat på 4 millioner.

De fire medgründerne i BAHS Kapital Tove Giske, Ørnulv Bjercke, Helge Stentun, og Espen Aashildrød har alle solid erfaring gjennom ledende posisjoner i flere av landets største inkassoselskaper.  Motivasjonen bak å starte BAHS Kapital var ett ønske om å bygge opp og drive et mindre selskap som kunne være mer fremtidsrettet, innovasjonsdrevet og fleksibelt enn de store lokomotivene i bransjen.

“Mindre, men mer fleksibelt og innovasjonsdrevet”   

Erfaringsmessig fra større selskaper kan kundene forsvinne i mengden som følge av strømlinjeformede rutiner og lite skreddersøm for hver enkelt kunde. For BAHS Kapital Williamer det viktig å kjenne kundene våre godt for å kunne være deres forlengede arm i order to cash prosessen. Kombinasjonen av gründernes lange erfaring og et tett samarbeid med solide partnere gjør at BAHS Kapital kan tilby kompetansen og ressursene til et stort selskap, men samtidig beholde lettbentheten og fleksibiliteten til et mindre selskap. BAHS Kapitals kundebase består primært av store og mellomstore bedrifter i Norge, hvor behovet for enkle, effektive og innovative løsninger er viktig.

“Kundereisen starter når ordren blir skrevet”   

Du gjør ditt ytterste for å levere en best mulig kundereise for dine kunder, og bygger hver dag kundelojalitet basert på gode opplevelser. Vårt mål er å bidra positivt i denne kundereisen også når en kunde betaler for sent.  Det er vanskelig å spå hvilken kunde som blir din beste i fremtiden. Vi skal derfor ivareta alle dine kunder på en skånsom og profesjonell måte, som bidrar til at de fortsetter kundeforholdet hos deg selv om inkasso ble iverksatt.