Om oss

BAHS Kapital ble etablert i 2014 av personer med lang og bred erfaring fra inkassobransjen. Gjennom god forretningsforståelse og fremtidsrettede tekniske løsninger, skal BAHS Kapital bidra til innovasjon og økt cash flow for sine kunder.

Våre tjenester innebefatter hele verdikjeden fra en ordre blir skrevet til pengene er på konto.  Dette vil si at vi kan ta over hele din faktureringsprosess og følge kravet frem til eventuelt utenomrettslig og rettslig inkasso.

Vi arbeider i nær dialog med våre kunder for å legge tilrette det mest optimale innfordringsløpet, basert på våre kunders kreditt- og  faktureringsrutiner.  Alle bedrifter er forskjellige også når det gjelder nevnte rutiner.  Det er derfor viktig for oss å kunne levere fleksible løsninger, for å imøtekomme både din bedrifts og dine kunders forventninger rundt innfordring.

BAHS Kapital sine kundebehandlere opptrer på vegne av våre kunder, med en profesjonell og kundevennlig tilnærming.  Målet er å kreve inn kravet, men like viktig er det at debitor ønsker å fortsette samarbeidet med vår kunde etter at inkassokravet er betalt

Gjennom enkelhet, innovative løsninger og et utviklende partnerskap med våre kunder, har vi som mål å levere de beste innfordringstjenester i Norge.

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

NettKontor

 Er du kunde hos BAHS Kapital

DinSide

Har du fått ett brev fra oss.

Logo
BAHS Kapital AS

Framnesveien 3A,

Postboks 1700 Kilen

N-3206 Sandefjord
 
+47 33 48 62 00
post@bahs.no