Vårt utgangspunkt som inkassoleverandør er å være din sisteledds kundebehandler. Dette forplikter siden vi må forstå din forretningsvirksomhet basert på hvilke produkter og tjenester du selger, hvem dine kunder er og hvordan dine kredittrutiner er i salgsprosessen. For å sikre den mest kundevennlige og effektive innkrevningen vil du som kunde hos BAHS Kapital få en fast kundebehandler som kjenner dine krav og som hver dag jobber for en best mulig løsning på nettopp dine krav.

"Vårt mål er å øke din cash flow"

BAHS Kapital kan levere hele tjenestespekteret fra en ordre er skrevet til pengene er på konto.  Du bestemmer selv hvor i prosessen BAHS Kapital skal overta innfordringen.

"Fakturautsendelse - papir eller digitalt"

Gjennom vår samarbeidspartner Posti Messaging kan vi levere multikanaltjenester for fakturautsendelser.  

Gruppe menneskerFor å lykkes med en rask og smertefri «order to cash» (O2C), må alle avdelingene i virksomheten være samstemte gjennom prosessen. En god kontantstrøm oppnår man ved å se O2Cen som et samlet uttrykk for alle prosessene man må gjennom for å oppnå betaling. Dette skal i utgangspunktet være en enkel og grei prosess, men alle som er involvert i salg, kreditt og regnskap vet at dette ikke er så enkelt i praksis.

Sammen med Posti Messaging kan vi tilby støtte på tvers av hele verdikjeden, fra ordren blir skrevet til pengene er på konto. Dette sparer deg for tid og reduserer bedriftens kostnader.